"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Love

Sunday, March 4, 2012

Love

Yesterday, I went to town with my fam. Just spent the rest of the day with them. We went shopping some clothes and stuff. 




Me, on the way.


Me, Niena and Arissa



Me :)


Went dinner at Lala Seafood Restaurant at Kg. Baru.


Me again :)


Bubur Cha-cha


Bubur jagung :)


Tak tahu nama apa. Eh, bukan tak tahu. Tak ingat. lol. Tapi sedapp.


Lala masak apa entah nih. 


Ikan Kerapu masak apa pun aku tak tahu. Tapi memang yummies gilaaa lah 


Me and the fam :)


Then, singgah TS kejap. Nak guna RM 200 voucher tuh. Aku tak guna satu sen pun lagi. Lol. Mula-mula nak beli Pretty Little Liars series. Tapi buku tu tak ada. Aku memang dah ada back-up plan. kalau takde PLL. Aku nak beli Hunger Games. Thank God ada. :)



THE HUNGER GAMES TRILOGY BOXED SET


Mula mula aku nak beli cover yang kaler hitam. Tapi cover tuh takde yang Boxed Set. So, terpaksa lah beli yang cover baru nih :')


Kalau beli boxed set lagi murah. Ikutkan , one novel, price dia RM 42.90. 


Kalau korang beli kat BORDERS RM100++ guna voucher 1Malaysia tuh. Korang akan dapat coupon free Starbucks drink and member card taw. So, macam okay jugak lah. Starbucks pun tall size okayy. Tapi aku tak guna lagi coupon tuh. Lagipun valid sampai 31st Dec 2012. :)


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella