"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Keep your friends close

Tuesday, November 15, 2011

Keep your friends close

Keep your friends close . That's the title of my new entry . I actually got the quote from one of my fav English novels, Pretty Little Liars by Sara Shepard . Just nak tell you guys . The series is super awesome . You guys should read all the PLL series . So far , setahu aku lah . Ada 11 series . But book 9 tak arrive lagi kat Malaysia . Apa lah Malaysia ni . Lambat betul . Book 10 baru je published . Book 11 dalam proses . So , yeah . Go buy them now ! Hehee . Okay , aim aku buat entry ni bukan lah nak promo PLL novels . lol . Saja je , Sebagai pembuka bicara . :D Well , kan aku kan matriculation students . So , now , kitaorang tengah holiday lah . Holiday pun 2 weeks je . :'( Sabar je lah kan . Students UiTM pun tengah cuti lagi . So , I was thinking to plan a reunion with my classmates . But atas sebab-sebab tertentu . Reunion tu tak jadi . Then , I planned to hangout with my girl friends je . I planned to go to this one kopitiam . New kopitiam in town lah . So, yeah . I ordered Iced Blended Chocolate . We just lepak-ing . Tak makan - makan pun . Gossiping about boyfriends , girls , enemies , fashions , all that stuff lah kan . It was fun . Walaupun ada 6 other girl friends yang tak dapat join sebab dah balik college/uni , okay lah . Happening jugak . 


Nih je gambar yang ada dengan aku . Other photos ada dekat camera kawan aku . Lupa pulak nak transfer ke lappy =.='

p/s : Even though masing - masing dah ada life sendiri dekat college/uni . Dah ada new friends . Dah berpisah sesama sendiri . Ada yang ke utara , ada yang ke selatan , barat & timur . We are still best friends . So yeah , keep your friends close . XD

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella