"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Having fun with my friends

Sunday, November 20, 2011

Having fun with my friends

Our classes pun tak start lagi kan . So , me and my friends planned to hang out around Kuantan . Lagipun , one of my friends tu nak pulangkan books dekat Popular Bookstore . Around 8:00 AM , kitaorang nak pergi scan card matrik lah kan . FUYOOOOHH , bapak ramai gila orang . Kena beratur panjang doe , dah lah mesin scan rosak , so , we all kena tulis lah kan . Sorang tulis nama , dah berapa minit kan . Bayangkan ada berpuluh orang kat depan aku . Ughh . Tension . Tu dah satu hal , satu hal lagi . BUS! Biasanya pukul 8:30 AM ada bus , but aku pun pelik , asal bus takde ? Dah gerak awal tadi ke ? So, we had to wait for the next bus around 9:30 AM .   Then , bus pun sampai . Punya lah semua orang berlari nak ke bus . Nak berebut kan . Nanti lambat , kena naik taxi . RM 10 seorang . Thank God aku sempat . Memang kena agresif gila kan , aku pun tak sangka aku boleh jugak naik bus . lol . Memang aku tolak habis - habisan ah orang depan aku . HAHAA . Maybe hormon adrenaline lebih kot . Ada kena mengena ke ha? lol . Sorry guys , aku kena selfish sikit tadi . HAHAA . You know what ? That was my first time berebut macam tuh taw . Seteruk - teruk berebut bus naik Rapid KL pun , rebut bus yang tadi lagi extreme . HAHA . 

After 40 minutes (lebih kurang) , we headed to Midvalley Megamall , eh eh , Kuantan Megamall lahhh . Apa aku nih ? Ingat kat kl ke ? We went breakfast to McDonald , my favourite fast - food restaurant :) Then , pergi Bookstore , usha - usha novel baru . Well, tak banyak sangat English novel yang best . So, aku pun tak beli apa lah . Then , kitaorang pergi cinema kat atas . tak banyak sangat movie , ada Aku Bukan Tomboy, IMMORTALS, HAPPY FEET 2 , yang shark tuh , and cerita Thailand kot satu lagi . Aku nak tengok IMMORTALS sebenarnya , sebab ada hot guys dalam tuh . lol . Ada boyfriend aku , Kellan Lutz XD Ketiga-tiga kawan aku nak tengok something fun . So diorang decide nak tengok Aku Bukan Tomboy . Aku pun follow je lah kan . Takkan aku nak tengok IMMORTALS sorang - sorang kan . AWKWARD pulak nnti . Hehee :D Thank God ada my second boyfriend dalam tuh , Sam . HAHAA . Takde lah aku bosan sangat . I don't really enjoy watching malay movies dekat cinema , so, I don't want to give reviews about the movie . Bukan nak bajet ke apa , tapi aku rasa it's not worth it to watch malay movies kat cinema . lagi - lagi movie yang komedi ringan . That's my opinion . Jangan nak kutuk aku pulak eh . Peace .

Then , around 2:30PM kitaorang singgah rumah kawan kitaorang , having lunch dekat sana . Her mom cooked Ayam Masak Merah (my fav) , Sup daging (yummies gilaaa), telur dadar & sayur . Memang yummies ah . Macam rasa masakan mak aku doe . Teringat pulak kat parents aku . Diorang mesti ada kat Kelantan sekarang . :') K lah , aku nak makan Double Cheeseburger aku nih . Byeeeeeee! XOXO

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella