"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: November 2011

Monday, November 28, 2011

No review

Sorry guys , as I said earlier , I wanna put a review about Breaking Dawn movie right ? But , I think I'm not gonna write bout it . I just don't have mood . I'm not feeling to write .


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

Sunday, November 27, 2011

Last Saturday

Okay , my headache dah berkurang sikit . Biasalah kan . Hujan - hujan macam ni . Asyik kena redah hujan je kalau nak pergi cafe . Kepala aku nih dah lah sensitif . Kena hujan setitik dua pun , dah mula lah pening . Yesterday , I went out to town with my classmate . Our mission is to watch our fav movie , The Twilight Saga : Breaking Dawn . Lots of girls from our college went out to town too . I think they had the same mission too . lol . Or maybe they wanna buy some books or something . IDK . A student said to me , the tix for Breaking Dawn are already sold out . I was like , "WHATTHAAA ? No way . You've got to be kidding me , man !" . I crossed my fingers . Aku mengharap sangat ada tix for both of us . Duduk lah sit depan sekali pun , aku tak kisah . Janji aku dapat tengok movie tu , on that day jugak . Masa nak queue tuh , nak beli tix , aku perasan kawan koir aku kat depan . Aku pun apa lagi . Suruh dia lah belikan tix sekali . Dia pun nak tengok Breaking Dawn jugak . The funniest part was , she said she wanted to watch Breaking Dawn because she's madly in love with the soundtrack of the movie , It Will Rain by Bruno Mars . Lol . She said , she never watched any Twilight movies before . HAHA . It's funny cz lagu tuh ada kat dalam movie tuh tak sampai 10 seconds pun . haha . They bought the tix for 12:30pm show . K , that's cool . Seats kitaorang dalam 4 or 5 dari depan . Kira macam in the middle of the cinema lah . Dipendekkan cerita we watched the movie for 2 hours (lebih kurang lah) . The movie was good . Rob Pattinson is super duper hot . I'll put some review later . And then , we were having our lunch at Black Canyon . We went back to the college at 4pm . 

p/s : I captured some photos . but unfortunately, we couldn't transfer the photos into the lappy atas sebab - sebab tertentu ;')



 


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

Headache

So, I thought I wanna write "How I Spent My Last Saturday" and a review about The Twilight Saga : Breaking Dawn Part I but , uggghhh . Headache menyerang ! So , I guess I'll write bout it later k . Maybe tonight or tomorrow . InsyaAllah . K , I need some rest . Bye X

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

Sunday, November 20, 2011

Having fun with my friends

Our classes pun tak start lagi kan . So , me and my friends planned to hang out around Kuantan . Lagipun , one of my friends tu nak pulangkan books dekat Popular Bookstore . Around 8:00 AM , kitaorang nak pergi scan card matrik lah kan . FUYOOOOHH , bapak ramai gila orang . Kena beratur panjang doe , dah lah mesin scan rosak , so , we all kena tulis lah kan . Sorang tulis nama , dah berapa minit kan . Bayangkan ada berpuluh orang kat depan aku . Ughh . Tension . Tu dah satu hal , satu hal lagi . BUS! Biasanya pukul 8:30 AM ada bus , but aku pun pelik , asal bus takde ? Dah gerak awal tadi ke ? So, we had to wait for the next bus around 9:30 AM .   Then , bus pun sampai . Punya lah semua orang berlari nak ke bus . Nak berebut kan . Nanti lambat , kena naik taxi . RM 10 seorang . Thank God aku sempat . Memang kena agresif gila kan , aku pun tak sangka aku boleh jugak naik bus . lol . Memang aku tolak habis - habisan ah orang depan aku . HAHAA . Maybe hormon adrenaline lebih kot . Ada kena mengena ke ha? lol . Sorry guys , aku kena selfish sikit tadi . HAHAA . You know what ? That was my first time berebut macam tuh taw . Seteruk - teruk berebut bus naik Rapid KL pun , rebut bus yang tadi lagi extreme . HAHA . 

After 40 minutes (lebih kurang) , we headed to Midvalley Megamall , eh eh , Kuantan Megamall lahhh . Apa aku nih ? Ingat kat kl ke ? We went breakfast to McDonald , my favourite fast - food restaurant :) Then , pergi Bookstore , usha - usha novel baru . Well, tak banyak sangat English novel yang best . So, aku pun tak beli apa lah . Then , kitaorang pergi cinema kat atas . tak banyak sangat movie , ada Aku Bukan Tomboy, IMMORTALS, HAPPY FEET 2 , yang shark tuh , and cerita Thailand kot satu lagi . Aku nak tengok IMMORTALS sebenarnya , sebab ada hot guys dalam tuh . lol . Ada boyfriend aku , Kellan Lutz XD Ketiga-tiga kawan aku nak tengok something fun . So diorang decide nak tengok Aku Bukan Tomboy . Aku pun follow je lah kan . Takkan aku nak tengok IMMORTALS sorang - sorang kan . AWKWARD pulak nnti . Hehee :D Thank God ada my second boyfriend dalam tuh , Sam . HAHAA . Takde lah aku bosan sangat . I don't really enjoy watching malay movies dekat cinema , so, I don't want to give reviews about the movie . Bukan nak bajet ke apa , tapi aku rasa it's not worth it to watch malay movies kat cinema . lagi - lagi movie yang komedi ringan . That's my opinion . Jangan nak kutuk aku pulak eh . Peace .

Then , around 2:30PM kitaorang singgah rumah kawan kitaorang , having lunch dekat sana . Her mom cooked Ayam Masak Merah (my fav) , Sup daging (yummies gilaaa), telur dadar & sayur . Memang yummies ah . Macam rasa masakan mak aku doe . Teringat pulak kat parents aku . Diorang mesti ada kat Kelantan sekarang . :') K lah , aku nak makan Double Cheeseburger aku nih . Byeeeeeee! XOXO

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

Saturday, November 19, 2011

muet oh muet

oh MUET ! Disebabkan kau lah , aku dan kawan - kawan seangkatanku kena pulang ke Kolej Matrikulasi Pahang lebih awal dari tarikh yang ditetapkan . Kalau ikutkan betul - betul aku , kena balik on 20th November . But because of MUET TEST : WRITING, LISTENING & READING on 19th November , me and the others kena datang on 18th November . wtf =.=' . Sabar je lah kan . Dah lah cuti 2 weeks je . Memang tak puas lah kan stay bercuti kat rumah .

Okay , I wanna tell ya bout MUET READING TEST . It was just a reading comprehension . But don't you ever think it's gonna be easy macam kacang je . It was tough . Well , pagi tadi , got 5 or 6 articles , and kita just kena answer objectives je . Yeah , you can BANG, BANG, BANG if ya wanna get Band 2 . lol . The articles were tough , long , and hard to understand . Ayat dia memang EXTREME gila nak mampus . After half an hour , we had to do MUET WRITING TEST . Question 1 is a report essay . Boleh tahan senang jugak lah . Question 2 , is about our opinions , whether you agree/not agree/partially agree . The question is about "A person's career should be based on his/her interest. Discuss" . Lebih kurang macam tuh lah ayat dia . Manalah aku ingat sebijik - bijik kan . So , I decided to pick PARTIALLY AGREE . Points dia malas lah aku nak tulis kan . Then , MUET LISTENING TEST . Ada 3 part . Part 1 was quite okay lah . I could listen to the voice on the speaker clearly . Cz it was just a normal English accent . Part 2was quite okay jugak lah . Ada 2 questions yang macam aku tembak . Part 3 was tough . Cz the speakers spoke too fast . I couldn't catch up the words . The accents pun a bit different . So , ada 1 question yang aku tinggal . Cz I had no idea at all . shit =.=' 

After the test , me and my friends went to the cafe , cz we were super hungryyy . We didn't eat breakfast cz the test started at 8:00 AM and ended at 12:30 PM . We headed to the cafe . Tender cafe pun tender yang baru masuk . So , we tried their meals . Quite delicious jugak lah . Price pun reasonable lah . I'm happy . XD 

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

Congratulations

Congratulations to my youngest sister , Nur Friza Afrina Ismail because she got 5As for her UPSR . Seriously , you make me proud doe . And the best part is YOU BEAT ME ! You and my lil bro berjaya mengalahkan kakak mu ini . Both of you got 5As in UPSR while aku dapat 4A1B je . Huwwwaa . Nih jealous ni . Btw , your journey is still far far away . Work hard , never say never right? XD



"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

How I Spent my Two Weeks Holiday

Guys , guess how I spent my two weeks holiday? I bet y'all know right . HAHAHA

1. Online
2. Eat
3. Sleep
4. Movie Marathon
5. Eat
#repeat every single day

Seriously, I ate a lot masa holiday nih . I don't care . Cz it's hard for me to gain weight . lol . Jangan jealous k . I can eat whatever I want . Peace ;) Lifeless gila kan aku masa cuti tuh . Ada orang gunakan that time sebaik mungkin cz bukan senang taw budak matriks nak cuti 2 minggu ni . hahaa . K lah , tu je aku nak bagitahu . lol 



"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

Tuesday, November 15, 2011

Keep your friends close

Keep your friends close . That's the title of my new entry . I actually got the quote from one of my fav English novels, Pretty Little Liars by Sara Shepard . Just nak tell you guys . The series is super awesome . You guys should read all the PLL series . So far , setahu aku lah . Ada 11 series . But book 9 tak arrive lagi kat Malaysia . Apa lah Malaysia ni . Lambat betul . Book 10 baru je published . Book 11 dalam proses . So , yeah . Go buy them now ! Hehee . Okay , aim aku buat entry ni bukan lah nak promo PLL novels . lol . Saja je , Sebagai pembuka bicara . :D Well , kan aku kan matriculation students . So , now , kitaorang tengah holiday lah . Holiday pun 2 weeks je . :'( Sabar je lah kan . Students UiTM pun tengah cuti lagi . So , I was thinking to plan a reunion with my classmates . But atas sebab-sebab tertentu . Reunion tu tak jadi . Then , I planned to hangout with my girl friends je . I planned to go to this one kopitiam . New kopitiam in town lah . So, yeah . I ordered Iced Blended Chocolate . We just lepak-ing . Tak makan - makan pun . Gossiping about boyfriends , girls , enemies , fashions , all that stuff lah kan . It was fun . Walaupun ada 6 other girl friends yang tak dapat join sebab dah balik college/uni , okay lah . Happening jugak . 


Nih je gambar yang ada dengan aku . Other photos ada dekat camera kawan aku . Lupa pulak nak transfer ke lappy =.='

p/s : Even though masing - masing dah ada life sendiri dekat college/uni . Dah ada new friends . Dah berpisah sesama sendiri . Ada yang ke utara , ada yang ke selatan , barat & timur . We are still best friends . So yeah , keep your friends close . XD

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

Monday, November 14, 2011

Keeping it slow


I'm different now . Totally different from the past few years . I've changed . I'm growing more as a matured person and as a Muslim . Yeah , I know . Some of you akan judge me . Normal lah kan . But please , don't over judge me . Changing to a better person doesn't happen in one day . It may takes weeks . Months or years . So , don't judge me for the things I've done or I'm doing . I'm trying my best and this will take times . All I need is some time and support from family , and close friends . Not judgement and words of me being spoken behind my back X



"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

Sunday, November 6, 2011

Hana Tajima , Yuna & Tudung




"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

Saturday, November 5, 2011

Eid Adha


Alhamdullihah, aku still dapat meraikan hari raya Aidil Adha with my beloved family and friends . Syukur ke hadrat Illahi . I feel blessed . A bit frustrated cz this year just beraya di rumah je . Not at my dad's kampung . It would be more meriah if we all can celebrate it at kampung . But actually mana - mana pun meriah , as long as kita menghayati apa erti sebenarnya Hari Raya Korban ni . :)

Btw , just wanna wish Happy Eid Adha to all Muslim brothers and sisters . Be a better Muslim . Never forget your responsible as a Muslim . Always pray to Him . May Allah bless us all . 



"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

Before I Die ;)

1. A college degree

2. A good job

3. Lots of MONEY

4. A big house for my parents


5. My dream house 


This house is The Cullens House from Twilight & New Moon . Click here and here

6.  A scuba diving license

7. A good camera


8. Beat by Dre 


9.  Going to Makkah with my lovely family ;)

10. Travel all around the world especially Greece, L.A, Australia, Dublin, DISNEYLAND & also Salar de Uyuni, Bolivia during rainy season :)



11. Go skydiving 

12. A small wedding party at the beach during the night - only family and close friends are invited ;)


13. A perfect wedding dress just like Kate Middleton's dress


14. A prince charming and cute kids :D


 15. And live happily ever after with the bless from Allah . InsyaAllah .


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

Friday, November 4, 2011

Hello ! I'm back !

Hello korang . Mesti ada yang tertanya-tanya mana aku menghilang kan ? Ehh , ada ke ? Okay , 1st of all, sorry lah dah lama tak update blog nih . I was super busy with my final exam for Semester 1 . Busy , preparing for the finals . Now, final exam just ended . Yeah, I'm relieved . But I don't really enjoy the excitement . A bit worried . With the result . Waiting is something yang menyeksakan . But I've tried my best during the finals . So, just pray to Allah for good result . InsyaAllah . Okay , aku nak update pasal class party before the exam . Yes , we had a class party . Not a happening one macam zaman - zaman sekolah dulu . But yeah , it's still a party . Hehee . Gonna keep the memory inside my mind . So, at first, one of my classmates planned to have some fun before the exam by going to the mall , playing bowling . I'm cool with that . Ye lah , lama jugak tak main bowling taw . But ada some of my classmates yang tak setuju atas sebab2 tertentu . Korang faham - faham je lah kan . Nak dekat exam, mesti ada yang tak setuju kan . So, we decided to have a small party dekat college je . At the famous port  in the college . The lake . The HAUNTED LAKE . Mwahhahaaha . We orded nasi goreng kampung from the cafe , and we bring the bekas with nasi goreng in it to the tasik . Dekat je dengan cafe tuh . Unfortunately, a classmate tak dapat join , cz her parents came . So, here are some photos :













Love you guys ! mmmuahhhhh . X


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella