"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: September 2011

Saturday, September 24, 2011

Merdeka Raya 2011 at KMPh

Hello guys ! I'm back ! hehee . What a busy life I had for the past few weeks . Last week , I was busy with the test and also rehearsal for Majlis Merdeka Raya dekat college . You know, I'm one of the choir members , so I have to perform during the Majlis Merdeka Raya with other friends :) Every evening , every night , ada practice , and banyak kerja yang tak dapat disiapkan . Seriously , hidup aku as a student terumbang - ambing sekejap . But now dah okay dah lah . So , the night before the event , we had to do our last rehearsal on the real stage in front of Dewan Datuk Bahaman . So , yeah , ada jugak lots of students , doing their stuff , menghias pentas and whatsoever . We did our rehearsal there , but we had to give and take with the budak2 teater musical . That night jugak , ada secrets yang terbongkar , kan kan Syikin kan ? 




You guys don't have to know bout that . Lepas dah siap rehearsal on real stage , we had to move to other place . Mula mula , Me & syikin pakai heels , I mean wedges . And we walk like models on the stage with Nisha Nasran . We acted like me & Syikin as the models , while Nisha as our fashion designer . Then , the boys came up on the stage and we all acted like the professional models . LOL . And our choir director acted as our fashion designer . And the background music was from Lady Gaga . "WALK WALK FASHION BABY .... " It was super fun ! But agak sedih cz we all tak record that stuff . :'( tapi nak buat macam mana lagi kan . It will always be inside of my memory . I won't forget that . Then , we did our rehearsal . Banyak yang terpaksa diubah , cz the stage was so so small . Bla bla bla . We sang until 12 : 30 AM . It was perfect ! 





At the same time , budak2 kuliah aku duk busy menghias camp . Sorry guys , tak dapat nak join you olls . Okay , habis story pasal malam . Then , esoknya , around 2:20 pm , we headed to Students Centre . Our team kena berkumpul kat situ . Seriously , everyone looked super gorgeous , super handsome ! :)




Then , we went straight to the event . Kitaorang nih jadi first team yang buat performance , then , baru budak2 teater musical . Seriously , I was super freakinggggg nervous . The music started , and Raja sang the first line of Suasana Hari Raya , and Shikin sang the second line , and I was shocked cz the microphone tak berbunyi . Damn . Aku dah agak dah , benda camni mesti berlaku . Kesian dekat Shikin , dia dah lah buat opening dengan Raja and the microphone was like . S**T ! K , then, part aku pulak . Masa aku nyanyi suara aku terketar duhh . Ya Allah . Bla bla bla . Habis . Then , we went in front of the office , we gathered and talked about the our performance . It was good , but , but the microphone ! Damn ! I blame it on the microphones . It spoiled our performance ! Seriously , the college needs to buy new microphones . And macam biasa we received positive feedbacks . And of cz ada jugak yang negative feedbacks . We all know that . Justin Bieber buat show pun ada negative feedbacks , apa lagi kitaorang nih , budak2 yang baru belajar . I don't mind about the negative feedbacks kalau ia membina . But the worst part is , I heard people said , "MACAM BUDAK2  TERENCAT JE MENYANYI" . I was like , WHATTHAFUCK! . You all tak tahu ,  we practice all day long , and u all kata macam budak2 terencat ? Godddd , cuba you all bayangkan , you all on the stage , with the microphone yang tak berfungsi dengan baik . You're not on the stage ! We were on the stage ! So , just shut the f**k up and go to hell lah b***hes ! Okay stop talking bout that ! Then , semua seperate , cz in our team ada budak2 Jabatan Perwakilan Pelajar . So , they had to go . And memang tak sempat we all nak ambik gambar ramai2 . But I'll try to find one .


The drama


My classmates


Shahirah, me , nadia & yunie 

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

Saturday, September 17, 2011

Perempuan Seperti Aku

So, do you guys have heard the song titled Lelaki Seperti Aku by Aliff Satar ? Honestly, I'm not a big fan of Malay song . One day , my friend asked me to hear the song kan , she said , lagu Lelaki Seperti Aku ni macam match je dengan situation aku masa tuh . But I have to change the song into a girl's perspective lah kan . So , here's the lyrics (girl's version)

Memang tak ada perempuan sebaik aku

Tapi yang lebih baik banyak

Memang tak ada perempuan sehebat aku
Tapi yang lebih hebat banyak

Maka tak perlu kau susah hati
Banyak perempuan yang bisa kau pilih
Untuk kau jadikan sandaran hati

Memang tak ada perempuan seseksi aku
Tapi yang lebih seksi banyak

Memang tak ada perempuan secantik aku
Tapi yang lebih cantik banyak

Maka tak perlu sedu sedan itu
Jangan sampai kau rendahkan dirimu
Memaksa aku menjadi pacarmu

Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau tampan
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Perempuan yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu

Ceritanya aku sedang belajar setia
Makanya dari itu kamu jangan memaksa
Kerna aku memang tak suka mendua


So , I dedicate this song to you , MR . FM . There was only one part of the song yang rasanya tak match sangat dengan situation aku . The 2nd last paragraph , "Ku sudah ada satu kekasih yang menunggu" . I actually don't have any . And I don't know if ada kekasih yang menunggu . I really don't know bout that .  The whole parts of the song except part tuh , mmg match betul dengan my current situation . So , yeah . I really hope that guy understand it . I really hope he'll read this . 

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

Friday, September 16, 2011

Tanglung's Festival

Last Saturday night , ada festival around college . PESTA TANGLUNG ! And yeah , we had to buy tix . RM 3 only . Yeah , it was fun actually . Something new to me . The choir was good , the drama was cool , super cool ! I love it . Then , at the ending of the majlis , ada satu slide dipasangkan , ada lah muka sorang mamat nih ada kat dalam video tuh . And all the girls yang sat behind me , were screamed , macam kena histeria . I was like , "OHMYGADDD ! What's wrong with all the girls? Who's that guy? Hot sangat ke sampai menjerit-jerit? Asal aku boleh tak kenal pun mamat tuh?" Then , I asked my friend , "Who's that guy in the video?" And kawan aku cakap , his name is ******, Modul 2 students , budak 4flat . Aku pun macam, "Oh , patut lah semua histeria" . Not bad jugak lah guy tuh , tapi aku takde lah kena serang histeria bagai . Girls , please lah , jangan malaukan diri you olls depan public taw . Behave yourself girls . Control your feelings, I know you guys are too obsessed with him, but please , don't do that k . Guys will lost their respect towards you . Okay then , lepas dah tamat that slide , I went to the main door , and , OHMYGADD, I saw my "boyfriend" . But I keep calm and don't scream like all the girls . Hehee :) K , after that , all the students ada tanglung masing2 , and we all berarak around the padang .. It was cool . So , here are some photos taken during the festival :)

















"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

Musical Raya Practice ;)

For the past two weeks , I've been busy with the musical practice . We have to perform in front of thousands students . And we have to try our best untuk menjakan majlis raya itu . So , the songs yang we all akan perform are Suasana Hari Raya by Anuar Zain & Ellina, Bunga Api di Hati by Shila, Leya, Fara & Stacy and lastly lagu patrotik , kitaorang buat mashed up lagu Radio Malaysia+Inilah barisan kita, and some other patriotic songs yang aku tak ingat tajuk dia . Heheee ;) Lagu raya tuh we all akan perform GLEE-like . And lagu patriotics tuh , kitaorang buat choir . So, I think tuh je kot aku nak mention pasal perkembangan musical tuh . 

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

Result oh result !

okay , on last 6th September , result exam mid - sem keluar . Aku memang nervous gila lah kan . Aku memang tak expect pun aku akan dapat 4 flat . And yeah , I got it right ! I don't want to mention how much I got for Bio and Chemistry . My Maths and Physics were quite good . I felt super frustrated when I saw my result . I really wanna get A for my Chemistry , but hampeh jee . Bio mmg aku dah agak , akan terukk gila . Cz it was hard . Super hard ! And , actually I deserved it . Cz I didn't study hard during the exam . Yeah , I deserved it . I made mistake , and I should learn from my mistake . That's what you get , shera .  

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella

Wednesday, September 7, 2011

I'm back !

Hey followers, friends and stalkers . Sorry , quite lama jugak tak update . Lots of stories yang aku nak cerita . Just wanna inform to you guys , I'm gonna update my blog during weekends only . But maybe , sometimes , if aku tak berapa busy sangat , aku akan update jugak on hari2 biasa . So , wait for my next entry this friday :)

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella