"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: I lost my room key with pendrive

Tuesday, August 16, 2011

I lost my room key with pendrive

Okay, last Monday , aku kan terlewat masuk for subject Physics Practical . So I was like, kelam kabut gila lah . Dengan kunci bilik kat tangan aku , nak ambik buku nota lah, pencil case lah , aku pun tak sedar yang aku tak masukkan pun kunci bilik aku kat dalam beg . So , around 5PM something , aku pun tercarik carik lah kunci bilik aku , mana nih ? Shit betul . Habis semua tempat aku geledah . Then , aku ingat balik lah kan . Bila ingat ingat balik tuh , aku cakap sensorang , "Oh maybe tertinggal kat rak beg dekat Physics Lab kot" . Aku nak pergi ambik masa tuh , dah tak boleh dah , cz lab memang dah tutup masa tuh . Lab tuh tingkat satu , so , mmg dah berkunci lah semua kan . So, aku fikir nak ambik esok pagi2 je lah kan . Then , aku pun on lah facebook . Aku check lah wall dekat KMPh punya group kan . tengok2 ada satu wall post nih ,


aku pun apa lagi , cepat cepat lah comment "AKU PUNYA AKU PUNYA !" . Then , bla bla bla . Smpai lah hari ni kan , aku pun jumpa lah si mamat tu masa pukul 1PM . Mula2 ajak jumpa pagi before pukul 8AM, but dia cakap ada hal apa lah kan . Aku pun , "Oh , okay" . Then , dia just bagi kunci camtu je lah . aku pun macam buat bodoh je . Cakap THANK YOU lah kan . :) Nasib baik orang tuh buat announcement kat group KMPh , kalau tak , memang habis ah hilang semua gambar dlm pendrive aku & kunci bilik sekali . Terima kasih banyak2 kepada budak senior tuh :) Then , masa nak pergi Chemistry Practical , aku keluar dari lift kan , keluar2 je , tengok dia ada jugak dekat area Chemistry Labs tu . Aku pun , macam buat bodoh je lah kan , cakap2 dengan kawan aku . Si sufi tu ada cakap apa entah . Rupa rupanyaa , dia punya Chemistry Practical sama je masa dengan aku punya . Sebelah menyebelah je lab nyaa . Boleh ah jumpa tiap2 hari Selasa . Lol .


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella