"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Raya raya

Monday, August 29, 2011

Raya raya

Assalamualaikum semua . Can you believe that less than 12 hours , we are gonna celebrate Hari Raya Aidilfitri ? Ohmygaddd , cepatnya masa berlalu kan . Rasa macam sekelip mata je bulan Ramadhan berlalu . Ya Allah , I love Ramadhan this year . Everything sangat different . First day berpuasa , berpuasa di kolej , without my parents around . Yeahh , memang lah sedih sikit kan , but after all , I made it . Thank God dapat kawan2 yang memang syokk habis . Good times . Okay , I don't wanna talk to much . Let's straight to my main point . 

Saya , Nur Amirah Inshirah binti Ismail , ingin mengucapkan Selamat Hari Raya to all Muslims . Tak kisah lah you all yang tengah baca ni my BFFs , my classmates , my ex-boyfriends , my ex-friends , my enemies , my followers dan juga my stalkers . I just wanna wish Happy Eid . Mohon ampun dan maaf if ada salah & silap , maybe ada ter-mengumpat ke , ter-jeling ke , ter-taksenyum ke , and seangkatan dengannya . Mungkin jugak kadang2 ada tergedik seposen dua . Sorry yer . Memang tak sengaja . It was spontaneous . :) And maybe jugak ada yang terasa dengan entry entry yang pernah saya buat sejak dahulu kala . Saya minta maaf banyak banyak . Zero - zero okay ? And untuk yang mohon maaf kepada saya , saya terima kemaafan anda dengan hati yang suci & ikhlas . Cuma ada segelintir yang saya takkan maafkan until I die . I don't wanna to tell ya who are them . Just biarkan me & orang2 yang rapat je tahu pasal tuh . So yeahh , semoga Raya kali ini mendapat berkat daripada Allah SWT . To kawan2 matrics yang tak siap assignments tuh , don't forget our assignments . Cehh , macam lah aku siap dah . HAHA . okay , I think that's all for now . Again , Salam Hari Raya , Maaf Zahir & Batin :)





"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella