"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: hello beautiful people !

Sunday, August 14, 2011

hello beautiful people !

K , around 11 days dah aku tak update blog aku . Sorry people , ada masalah emosi sikit dengan someone ni . Actually , I don't have much to say . Masa 2nd Ramadhan , macam some of you dah tahu, got Ujian Pertengahan Semester (UPS) . It was just 3 days . Yeah , kesimpulannya , Biology paper was tough , reaaly tough . And Physics was kinda cool . Cz the questions , kebetulan lebih kurang dengan soalan pre test UPS. Thank God lah aku semangat usha2 paper pre UPS tuh . Kalau tak , memang aku takde idea langsung nak buat macam mana . FYI, exam mid sem nih carry 10% mark untuk final marks . Actually , 10% tak effect sangat pun . But if I get below than 2.00 , I have to work hard masa final nanti . Macam lecturer physics aku cakap , memang kena tahap DEWA lah kalau nak 4.00 . Oh my , exam final maybe at the end of October , so yeah , I have to catch up lots of things . Hopefully , I can get above 3.00 for the final . InsyaAllah .  

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella