"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Berbuka with classmates tersayang

Wednesday, August 17, 2011

Berbuka with classmates tersayang

Okay , mula2 aku plan nak berbuka puasa dengan "pakwe" aku . HAHAA . okay , tipu je . Bukan pakwe pun , aku plan nak berbuka dengan room mates Ana . Then , masa dekat bazaar , tiba tiba sorang mamat nih , nama dia Efan , text aku masa pukul 6:15PM :

Efan : Tak nak berbuka sekelas ke?
Aku : Nak berbuka sekelas macam mana ? Kita tak plan pun ni
Efan : Esok aku buka kat masjid
Aku : Tak boleh lah hari ni, aku ada date dengan pakwe . lol
Efan : Ish, Ramadhan terakhir dah nih. Budak lain okay je

Then , aku apa lagi , call terus , senang sikit . bla bla bla . then jumpa lah . diorang ajak berbuka dekat padang KMPh . Si Zulfitri , budak kelas lain tuh pun nak join jugak . Aku pun macam okay je lah kan . Satu kuliah jugak . Mula mula sepatutnya nak buat majlis berbuka ni untuk kelas aku je - 7M1S5 . But then , tiba tiba macam geng2 kelas lain pun ada jugak join . Aku macam tak kisah sangat lah kan , sebab aku pun memang kenal diorang dah . Walaupun tak ramai sangat budak kelas aku yang join , separuh je kot yang join , tapi tetap meriah lah. :)

So , here are all the photos , taken from my classmate - Mas


Me & Ana


Actually , ramai je yang berbuka dekat padang . :)


Effy & Mas


Effy & Arah


From left to right :
Man CAMPBELL , Hadry kot?, Alif?, Amirul, Zul, Efan , baju merah kat belakang tuh Suhail






"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella