"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Thank you Mom & Dad

Saturday, July 30, 2011

Thank you Mom & Dad

A few days ago , my dad came here , in this Matrics College . So , yeah , aku memang dah tahu my dad akan datang jugak ke sini , ye lah kan , I'm his beloved daughter . Hehee . My dad came sebab dia nak fly to Jordan first and then straight to Madinah & Makkah . My dad akan menjalankan ibadah puasa di tanah suci lah kan . Before my dad came to Matrics , my dad pergi jumpa my lil bro dekat MRSM kuantan dulu . Daddy called me , and I asked me if I want something , I was like , "Nahh , semua benda still ada lagi , just buy kurma for Ramadhan lah and biscuits or something to eat" . And a few minutes later , I called my dad , I asked him to buy me Spicy Chicken McDeluxe from McDonalds . Then , my dad sampai di college around 7:00pm . Actually , I just ate nasi goreng before that , tp disebabkan aku nih gila fast food , aku makan jugak lah burger tuh . :D Lepas dah ambik all the stuff from my dad , I hugged my dad , salam tangan my dad . And I burst into tears . I'm such a manja kid lah . Then , I just waved my hand to my dad with tears on my cheek . I went straight to my room and cried . After solat , I felt a bit calm and yeah , lepas dah menangis tuh , confirm ah laparkan . Apa lagi , melantak ah burger tuh :D




Last night pulak my mom came , cz ambik adik aku yang nak balik from mrsm tuh . So , aku pun suruhlah my mom buy me Pizza with mushroom soup . Aku memang dah lama oh mengidam pizza . Hehee . Aku tak tahu lah kenapa semanjak dua nih aku makan banyak gila lah . Kawan2 aku semua jealous . Siap cakap , "Untunglah kau , makan banyak pun , badan tak naik" . Aku pun dengan muka tersengih gitu je lah . Aku pun tak tahu asal badan aku memang takkan naik . :D Lepas dah ambik pizza and mushroom soup . My mom kasi a plastic bag , ada sepasang baju kurung , 2 shawls , and a tee , with a towel . Aku pun peluk cium lah mak aku , tapi I tried to tak menangis, cz ada abang Fairuz , yang kerja under ayah aku . So , yeah , aku tak menangis pun for the first time ! HAHAA :D





"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella