"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Skype

Monday, July 18, 2011

Skype

Okay , baru baru nih aku ada lah ajak kawan aku skype dengan aku kan . Cz aku bapak bosan gila . Lagipun mmg dah lama oh tak chat dgn dia . :) So , ni lah hasilnyaa .



Nurul & her momma . Act , ada je her brothers dekat sebelah .



Chatting with her momma , aunt sue . :)

Then , lepas Nurul nak out , aku ajak kawan2 sekolah aku chat . 


Kitaorg buat group chat lah :) Sampai kul 2 kitaorg chat . Biasalah byk story . :) Aku pun tak tahu kenapa aku rasa super duper hyper active malam tuh . heheee 


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella