"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Larian 1 Malaysiaaaa

Saturday, July 2, 2011

Larian 1 Malaysiaaaa

Okay , so today ada larian 1 Malaysia . The slogan is 1 Murid, 1 Sukan, 1 Malaysia . But in Matriks , they called it 1 PELAJAR, 1 Sukan, 1 Malaysia . But ada jugak another slogan , ONE KMPh, ONE MATRICULATION, ONE MALAYSIA .



Around 6:40 pm, we all dah kena berkumpul dah cz ada senamrobik dulu pagi pagi . Seriously , aku takde mood gila duh nak bersenam senam nehh . :| . Then , after bersenam , kitaorang kena buat that larian lah kan . Act takde lah jauh sangat . It was just 2.5 km . Kalau aku merentas desa , lagi lah juahnya . 7km-8km jugak lah . aku and classmate aku lari , then , tengok semua org ikut shortcut . Apa lagi kan , ikut shortcut jugakk lah . Heheee :) Then , after larian tuh , aku balik bilik sekejap . I changed my tee from red tee to orange tee . Then , aku straight to padang unutk menjalan kan tugas aku sebagai pegawai sukan PRAKAKOM . Cewaahhh . :) Duty aku ialah aku just kena jadi pencatat je . So yeah , we all dapat free KMPh cap, free drinks and food and boleh cuci mata tengok guys yang handsome . HAHAAA :D 



run baby run , don't ever look back . Well , that's my friend , Dalilah :)


Shahirah , Nana , and Me :)


Team Olahragaaaaa ! :)


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella