"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: I miss 'em

Monday, July 4, 2011

I miss 'em

okay , so my parents and niena came here today . Yeayyy . Oh my , aku rindu gila duh kat family aku . Bapak lah lama gila tak balik rumah . So, around 11.00 am , diorang sampai at matrics . Then , we went straight to MRSM Kuantan , ambik my only brother . After that , kitaorang pergi ECM . My brother wanted to buy some stuff . And then , I went to the Roxy . Aku dah usha purse roxy dulu . Aku ingat nak belilah this time kan . Then ,  aku macam confused . Nak colour brown or black . Brown or black . Last last aku pilih black cz colour tuh memang sentiasa in kan . Lagipun my current purse dah warna brown dah . 



To Mohamad Hasri , I already bought this purse using my mom's money . So , you have to buy something else for me kayy :DD Then , we all makan at The Chicken Rice Shop .


Then , adik aku ajak pergi beli jeans . Macam biasa lah kan , mesti aku join sekaki kat dalam fitting room . HAHAAA :D


okayy lepas tuh , aku beli two tees from Padini . Then , before hantar adik aku balik , pegi McDonalds dulu , cz dah lama gila duh aku mengidam nak makan McD . Hihihi :) Lepas tuh , hantar adik aku balik kat Mrsm . Lepak2 dulu kejap dekat pondok , sempat lagi aku suruh Neena ambk gambar aku . :)


Lepas uh, tibalah giliran aku pulak , macam biasa lah kan , setiap kali peluk cium parents aku je mesti nak menangis punya lah . Aku tak tahu lah sampai bila macam nih . Aku rasa kalau aku nak kahwin nanti pun aku menangis sbb sedih nak tinggalkan parents aku . :(


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella