"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Class Photos

Thursday, July 28, 2011

Class Photos

Yesterday we all dah dapat our class photos . Masa mula mula tuh , aku berharap sangat gambar lawa . You know, I paid RM50 for two big size photos and two frames . And yeah , it was a bit frustrating sbb gambar2 tuh tidak diedit dengan cantik . Diorang tak buat colour balance . Aku takde scanner kat sini , so , aku tak boleh lah nak tunjuk kat you all kan the frames and the two photos . Whatever it is , aku rasa gambar kelas aku paking smart sekali . Semua orang memang sporting habis . Aku tengok room mates aku punya kelas , tak sporting pun geng2 diorang . Jahat ah pulak aku nih . hehee . Tapi seriously lah kan , kelas diorang macam tak happening pun ! hahaa . Siap ada yang jealous lagi dengan gambar kelas kitaorang . :D So , here are some of the photos , check out .



our class monitor , holding a small paper "7M1S5" . That's our class name :)







Yang pasti aku melompat kat belakang tuh . Korang tahu lah kan , aku nih asal bergambar je nak melompat. Hehee :D



Harry lompat tinggi sekali . Kalah aku oh . And for sure , yang belakang2 tuh memang tak cover langsung . Yang geng2 depan tuh , sebaliknya lah . hehe . Jangan marah eh you ols





Okay , aku tak puas hati ngan gambar ni , sbb Harry duduk jauh sgt 





Everybody screamed "WHOAAAAA!!"



Get ready for the formal's photo....



- 7M1S5a -


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella