"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Chemistry + Ana's Birthday

Friday, July 15, 2011

Chemistry + Ana's Birthday

Okay , dah lama jugak kan aku tak update blog nih . A week jugak lah kot . Last tuesday ada exam Chemistry and yeah , aku dah study super hard oh sebab nak cover balik masa Chemistry Test I . Masa test I tuh , marks aku agak rendah jugak lah . Tak perlu lah aku bagitahu berapa kan. Pandai2 lah you all agak eh? Macam aku lah the stupidest kid dekat matrics neh. Then , buat lah test tuh for 45 minutes . Ada 4 Questions, and from just ada 2 chapters only . And guess berapa marks aku ? It's 80 % ! YEAYYY . Maybe ada yang cakap . "Eleh , 80 je pun. Cukup-cukup makan." But whatever , as long as aku dapat improve kan result aku , that's cool enough . I was super excited masa tuh . Hehee :) Padahal test biasa je. Bukan Exam Mid Sem pun . Lepas habis test tuh , aku and kawan2 aku pergi Bakery Shop atau nama famousnya, "Starbucks" . HAHA. Tak macam starbucks pun padahal . Aku pun tak tahu dari mana diorang dapat idea nak panggil Starbucks . Aku and kawan aku, Mas sponsor choc cake . :)



Cantik tak cantik tak . Mmg macam childish gila kot . AHAHAHA . Dengan Hello Kitty nya . Hehehe :D




"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella