"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: What a stressful week

Sunday, June 5, 2011

What a stressful week

Banyak benda yang berlaku this week . Seriously guys , you all tak dapat bayang kan betapa penatnya bergelar sebagai serorang pelajar matrix . First week lagi , aku kena catch up banyak benda . Physics, Chemistry , Math (yang sebenarnya Addmath), and Biology . Korang bayangkan je lah , aku ni , yang dari last day SPM ari tuh , sampai lah sebelum masuk matrix, tak pernah pun sentuh any of the educational books . Aku dah lama tinggalkan and lupakan all the subjects . Ye lah kan . ingatkan dapat TESL tu . but hampeh je . :( Yang paling aku tak boleh nak catch 1% is Physics . Bapak lah lajunya lecturer tuh ajar . Start 3rd day aku dah mula menangis . I don't think I can do it . I don't want to move on anymore . I just wanna go home ! So , masa weekend ni lah aku nak menghilangkan stress yang berada pada tahap critical ! Aku tak pernah se stress gila gila macam ni . So , I went to ECM with my friends , smpai kat pagar matrix, thank God still ada bus . Cari punya cari seat , tak jumpa , ada pun sebelah budak lelaki kat depan , Dalilah & Tiqah pun kena duduk sebelah boys . Okaylah budak sebelah aku tu , mesra alam je kan . Takdelah bosan aku duduk sorang2 . Then , tiba-tiba conductor bus mintak duit tambang . Aku dengan menggelebah nya carik purse aku kat bag pack aku . Tengok2 guy tuh dah keluarkan duit nak belanja . I was like ,"Oh okayy thanks" . Jimat duit aku RM3 . Hihi . yang kawan aku kat dpan lain pulak , dia yang belanja mamat sebelah dia . HAHAA . Then. borak punya borak tiba-tiba bus stop . I was like " WTF ! Bus rosakkkkk !" , tapi dalam hati je lah kan , nasib baik ada bus kat belakang . So , kitaorg turun and tukar bus . Duduk dkat area belakang , 2 seats 3 org duduk . Memang mampat gila lah bus tapi tak semampat nai RapidKL . :D Then sampai , makan dulu at The Chicken Rice Shop .




 Then tengok movie Pirates Of Caribbean : On Stranger Tides . 


Nanti aku kasi review aku eh pasal movie ni . Pastu my family pun ada kat Kuantan , diorang from Dungun . Sedara aku and family dia pun ada jugakk . We all lepak at Noodles Station .




 Dipendekkan cerita kitaorang balik 4 minutes before pukul 7 . Nasib baik lah tak kena apa .. :)

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella