"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Two movies :)

Saturday, June 18, 2011

Two movies :)


Okay . Here's my review on X MEN : FIRST CLASS . X Men was incredible . I think they did it well . Especially the two main leaders , Xavier/Prof X(James McAvoy) and Erik/Magneto(Micheal Fassbender) . I love the relationship between Erik and Xavier . Kenapalah diorang mesti ada matlamat lain lain . Aish , kalau tak mesti diorang jadi BFF . Aman lah dunia ni , HAHA . Hmm . I hate it when Mystique chose Erik instead of Xavier :( Kan Xavier tu yang jaga Mystique dari kecik . Hmm , sedih je . And there's a special appearance from Hugh Jackman (Logan/Wolverine) . He looks hot . :) James McAvoy and Micheal Fassbender are hot too . I gotta say I love this movie . James McAvoy - do I have to say more about him ? nahh, he's just PERFECT ! Then we have Micheal Fassbender , another hottie to look out for . and we also have Lucas Till . Gosh , he's so hot ! FYI , Lucas Till ni pernah berlakon in Hannah Montana The Movie , Spy Next Door and te guy in Taylor Swift's You Belong With Me music vid :) 


Oh my oh my . Lucas Till is my next boyfriend !


Hugh Jackman . I just love his character .


Awww . Xavier and Erik . I just love the scene . This is when Xavier looks into Erik's best happiest memory . 



MUTANT AND PROUD .
Rating : 10/10
-------------------------------------------

KL Gangster

Okay , honestly , I'm not really a die hard fan of Malay movies . Yeah , I do watch malay movies , but not in the cinema . Hmm . Aku tengok movie ni pun sebab kawan aku ajak . Hmm . Thank God , ada Aaron Aziz yang handsome gila , Adi Putra yang cool gilaa . Kalau takde diorang , aku rasa aku tak tengok dah movie ni .  Okay , movie nih boleh tahan lah . Ada jugak lah part yang macam lawak kan . Tapi ada jugak part yang buat aku bosan . Masa nak dekat ending tu , yang Aaron, AdiPutra, Shamsul and sape entah sorang lagi tu gaduh , aku boleh pulak tertidur kat panggung . HAHA . maybe sebab lama kot diorang gaduh . Hihi . So , I guess that's all about KL GANGSTER . Rating : 6.5/10 kot . ;D

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella