"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: A stressful day .

Wednesday, June 15, 2011

A stressful day .

Yesterday , is one of the most stressful days sepanjang aku dekat matrix ni . Seriously , aku rasa stress gila duh . Rasa macam nak chao terus je from Matrix ni , macam one of my closest friends kat sini . Her name is Siti Aisyah binti Ismail . See , my dad's name sama dengan her dad's name . Hihi :D Dia dah tak nak study dekat sini lagi dah . I'm kind of sad , cz you know , one of my classmates dah takde dah kan . She's from Terengganu and bila kitaorang cakap , we all akan cakap bahasa Terengganu lah kan dengan Ana & Arah . :) Okay , now , aku nak cerita pasal hari semalam . Macam biasa pukul 5 baru balik from class . And apa yang buat aku rasa stress gila , aku kena pergi Physics Lecture pukul 8:15pm . Then , kena buat tutorial . Then , kena study for Chemistry Quiz and Biology test keesokannya . Then kan, aku and Ana straight to the cafe , nak bungkus makanan lah . Then , naik bilik Ana , kononnya , nak buat Math , but then , Ana pening kepala . So , I was like , "Takpe lah , kau rehat je lah . Kesian pulak kat kau, btw kan , nnti masa kau datang kelas malam , kau bawakkan sekali makanan eh, aku malas pulak nak singgah cafe" . Around 6:30pm ,aku pun balik bilik , terus mandi , basuh baju segala , sempat lah jugak nak tidur kejap kan . :) Then , pukul 8:05pm, straight to DKK3 for Physics Lecture . Aku ingatkan lecture tu sampai pukul 9:15pm je . But then , terlajak hampur pukul 10pm jugak lah . tThen , balik semula bilik , aku pun terus cari soalan Biology yang cikgu bagi . Then , cari punya cari , hampir 15 minutes jugaklah . Tak jumpa . I was like m "Whatthafuck, where the heck is the Biology paper?" Habis semua mean words keluar . :D Aku pun terus call kawan aku kat bilik atas , nak usha2 dia punya paper kan . Aku salin lah as simple as I could . Then , masuk bilik terus bukak buku Biology . Sampai pukul 12:30 am jugaklah , aku habis study . Tu pun tak sempat nak habiskan Math Tutorial and nak baca Chemistry . Ahh , fedup aku . #STRESS

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella