"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: No Physics Practical , No Physics and Chemistry Tutorial

Monday, June 13, 2011

No Physics Practical , No Physics and Chemistry Tutorial

So , hari nih pagi lagi terus ke Physics Lab . Aku dah semangat dah ni pakai lab coat ni . Tiba - tiba cikgu tak datang pulak . Aisehh . Tak tahu lah feeling aku masa tu macam mana . Nak kata happy happy lah jugak , but maybe kelas tu nanti kena ganti lah . Aku happy pun sebab ada chance lah aku nak buat Biology Report yang still tak siap . So , we all ada free time from 8AM - 11 PM . Kitaorang buat report dekat bilik tutorial yang kosong . Tengah syok syok aku buat , dah nak sampai conclusion and references dah , tiba-tiba ada lecturer lain masuk . Makna nya kelas tu ada orang nak guna lah kan . Aku pun apa lagi , kemas lah barang2 semua , nak kena chao lah kan . Sambil jalan ke cubical tu , aku pun buat lah sikit je lagi . Lepas dah hantar report tu , I was like , "Ana , I'm hungryyyy lah . Jom pergi cafe !" So , we went straight to the cafe , and breakfast lah . Then , aku lepak bilik Ana . Kononnya nak buat Chemistry lah kan . But then , kitaorang main FB . Hihi :) Around 10:40 AM . Aku siap siap lah kan , nak pakai selendang segala . Konon pukul 11AM nak pergi Chemistry Tutorial kan . Then , tiba-tiba Effy call , cakap , Chemistry Tutorial takde . I was like , "Ana , Chemistry takde !" So , aku pun terus bukak balik shawl aku . Online balik dengan Ana tuh . :D 12PM , we all straight to Dewan Kuliah Kecil 3 . Then 1PM balik , pergi balik 2PM . 3PM lunch . Thank God still ada lauk pauk . :) Sepatutnya ada kelas Physics masa pukul 3 . But lecturer Physics takde kan . Then , kul 4PM , pergi Math Lecture , balik pukul 5PM . Aku pun lepak bilik Ana dulu kan . Sebab aku ada order makanan kat Cafe blok dia . :) We all lepak dengan kawan-kawan bilik Ana . Then , kitaorang baca blog KAKAK NATASHA . Yang girlfriend arwah sepupu aku tu . Dia ada buat latest entry , u all should read it lah . Memang sedih lah . Nak menangis aku and semua . :( So , click here okay . Hmm , then . malam buat Math Tutorial and Biology Tutorial . IDK why aku rasa letih gila hari ni , padahal bukan ada kelas banyak pun . Entah lah . Hmm . Whatever . :)

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella