"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: College's Life

Tuesday, June 28, 2011

College's Life

Yesterday , ada Physics Practical . Kitairang buat experiment about Linear Momentum . Masa tengah buat experiment tuh , ada lah sorang member group aku neh snap gambar . Aku apa lagi . Kalau bab bab gambar ni , memang number 1 . SO , we all tengok dulu line clear ke tak kan . Nanti kan tak pasal pasal kena marah dengan lecturer . :D Tapi last last kantoi jugak dengan lecturer tu . Thank God dia tak marah sangat . Hehee . So , here are the pictures . 



okay , then , kebetulan pulak hari ahad tuh birthday one of my classmate , Ara . And yesterday pulak birthday our class monitor , Soleh . So , Jannah ada beli cake untuk celebrate their brthday lah kan . Aku and Ana tak tahu menahu pun pasal nih mula mula . Aku and Ana pergi mini mart sekejap . Nak beli stok makanan lah katakan . Hhihi . Then , keluar je tengok Jannah , Ara semua ada . Jannah pegang cake masa tu . So , yeah . Dipendekkan cerita , we all celebrate birthday without Soleh , But whatever . We still had fun . Walaupun sejam je pun celebrate kan . :) 




"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella