"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Shop , shop , and shop

Monday, May 16, 2011

Shop , shop , and shop

So, I went to the mall with my mom and dad . Ye lah kan , nak beli barang barang pergi Matrix next week . Aku satu benda pun tak beli lagi taw . hihi :) Sampai je , pergi usha kasut dulu . Kasut bertutup lah kan . Then , pergi beli seluar slack, kemeja , tee , kasut sukan , bla bla bla . Tapi tak beli semua lah , stuff macam shampoo, baldi , belum lagi lah kan . Then , beli baju kurung yang dah siap . Seriously , aku bukannya ada banyak sangat baju kurung . Hihi . Ye lah kan , budak zaman sekarang ni kan . :D Masa nak try baju kurung tu kat fitting room , berkeroncong gila perut aku ni . Lepas habis shop je , apa lagi , straight to the restaurant lah kan . :) Makan Tom Yam . Then , ada ikan pari bakar . Fuhh , sedap gila . HAHAA . So, here's a photo of me at the restaurant .



aku try bulatkan mata aku , sebab mengantuk gila . Tidur pukul 3AM . :)


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella