"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Remember Me : Review

Wednesday, May 18, 2011

Remember Me : Review



okay , so , Sunday hari tu , ada movie ni kat HBO , aku nak tengok but terlepas pulak . Cz balik lewat pergi shopping and makan-makan dengan my parents . Sempat tengok sikit je . Then , hari Monday tu , ada ulang balik movie ni . So , aku pun tengok je lah kan . Well , you know , movie macam ni , kadang - kadang ada part yang boring kan . Macam Twilight , 500 Days of Summer . But whatever lah kan . As long as Rob Pattinson or any hot guys ada berlakon , I'll watch it . HAHAA . Tak kisah lah movie tu kena kritik habis pun . :D FYI , I don't really like the ending . The writer macam takde idea lain je nak tunjuk yang Tyler mati . Cube think about something else lah . The ending kan tunjuk Ty mati masa 11 Sept 2001 , masa World Trade Center runtuh . and Ty ada kat office bapak dia dalam building tu . I just don't like the ending . Tak tahu nak describe macam mana lagi . Robert Pattinson is one of the most handsome and talented actors in this whole wide world ! :D

Some of the scenes from Remember Me 


"Close your eyes and think about something beautiful you might lose it some day"










"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella