"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: May 1st

Sunday, May 1, 2011

May 1st


It's Labor Day ! YEAYYY ! haha . aku bukannya sambut pun labor day nih , except kalau aku dah kerja lah kan . hihi . but for now , setiap hari , macam hari yang sama . kadang2 hari & tarikh apa pun aku tak ingat . hihi :) okay , so hari ni , is Sunday . so , my family and I went to Setiawangsa . Rumah sedara . Then , teringat pulak yang AF9 dia punya tempat tuh dekat Jusco Setiawangsa . So , bila dah sampai sana tu , pergi je lah Setiawangsa sekejap . **I'm not a fan of AF9 , and I'm not a hater too . So , dipendekkan cerita , we saw Amy Search (kecik je dia sebenarnya) , Adlin, Pak Nil , budak2 AF , Aril and ada lagi lah . And then , we all just went straight to Jusco cz aku nak beli PJs . :D Done ! Pergi lunch (walaupun masa tu dah pukul 4pm), balik rumah , tido . :)




"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella