"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Matrikulasi & UiTM

Sunday, May 8, 2011

Matrikulasi & UiTM

 semalam , aku suruh adik aku check UPU tu sebab aku pergi jalan-jalan dengan family kawan aku . Tapi adik aku tak reti pulak nak check . Hampeh betul lah . Aku punya lah semangat . Then , lama sikit , niena pun call , cakap dia dah check dah . Aku dapat Diploma Pengurusan Maklumat UiTM . Tapi cuba teka dekat mana aku dapat ? HAHAA






See the photos above ? See ? It's UiTM MACHANG !!!!! Oh my goshhhh ! Aku takkan pergi ke Machang ! Aku dah pernah lalu Machang tu . Gila takde benda kat situ . Lagipun kampun sebelah ayah aku mmg kat Kelate dah . Sokmo balik kampung lah kalau aku pergi sana . HAHA . It would be nice kalau course nih ada kat Shah Alam . hihi . So here's all the campuses for Information Management .


nampak tak ? kalau tak nampak u all just click gambar tu okay . 
untuk course ni , tempat dia agak kurang best lah :( 

------------------------------------------

Selepas mak aku dah cakap dengan orang-orang yang berpengalaman dalam industri pendidikan ni , aku decide nak pergi Matrikulasi Gambang , Kuantan . At least jimat masa sikit kan walaupun rules kat matriks macam ketat sikit kan . hihi :) tapi tak kisah lah . As long as aku tak payah pergi Machang tuh , aku sanggup belajar kat Matrik nih . Hihi :)


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella