"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Last night

Sunday, May 22, 2011

Last night

Okay , hari ini last night aku tidur kat bilik aku yang sangat sangat lah gorgeous . HAHA . Well , bukan lah last night kan , but you know, tomorrow kan aku nak pergi daftar Matrix . So , I'm gonna miss my bedroom . The air - cond in my room . Wahhh . Tilam yang empuk . hmm . Terpaksa lah aku berjauhan dengan family aku . Padahal takde lah jauh sgt pun . Dua jam perjalanan je . Hihi :) But whatever lah . I never stay away from my family more than 3 days . So , I'm so freaking nervous . Tak tahu lah macam mana life kan without bantuan from family . :( Kena lah independent . Hmm . Dah besar kan . Thnk God adik aku pun study dekat MRSM Kuantan . So parents aku pun macam selalu datang Kuantan kan . :) Boleh lah balik every weekend kot . So, before aku bertolak esok , parents aku dah plan nak pergi MAKAN BESAR kat luar . Tapi sebelum pergi makan , aku pergi lah kedai sandal kat sebelah Kopitiam tu kan . Nak beli seliper tandas . Pergi lah Kopitiam kawan ayah aku . Dapat diskaun sikit . hihi . nak makan besar lah katakan kan kan . :D So , aku pun order lah Chicken Chop and Orange Juice , Seriously , aku paling suka makan chicken chop kat situ , cz isi dia bapak lah tebalnya . Naik buncit perut aku nih . Buncit-buncit pun , aku curik adik aku punya Mi Hoon Kung Fu . Wah . Sedap gila duh . Rasa macam nak habiskan je makanan adik aku tu . HAHA . Siap makan je , ayah aku bayar semua . Balik lah kan . Aku pun kena siapkan dulu barang -barang aku nih . Lepas aku letak baju dalam kereta , tiba-tiba teringat pulak , "Alamak , seliper tu, Shit !" . Aku pun kat tingkat atas , menjerit , "MAMAAA!!! Seliper tu . Tinggal kat sana ." Mama aku apa lagi , "Ha, jom cepat pergi ambik tu" . Aku dengan baju yang dah bertukarnya . Terus grab tudung , mak aku jadi driver . Sampai je , terus ke kaunter , "Abang Lan , seliper tadi ada tak ? Tertinggal" . Abg Lan pun , "Ha , ingat tinggal tadi , taknak ambik dah . baru nak jual" . I was like . "Hehehee" . Tersengih sampai ke telinga . :) Balik je . aku bawak turun semua barang . Cuma tinggal satu luggage and handbag je kat dalam bilik aku . Then , terus online facebook , update blog . Dear followers, I'll try to update my blog jugak , walaupun aku maybe buat seringkas yang mungkin . :) And maybe takde sangat lah gambar2 . Ye lah kan . Aku bukan guna Sony Erricson Cybershot pun . Hihi :) Last words from me , I love you guysss ! Muahhh muahhh . 


Hugs and kisses , 
Shera Ismail

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella