"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: It hurts , really hurts

Thursday, May 19, 2011

It hurts , really hurts

Okay , I saw a post from you on my home . Like seriously , apa yang you tulis memang terkena kat batang hidung I . Yeah , you tak mention pun nama I dalam status tu , but I know it's me right . You write about you yang tehegeh-hegeh , and I buat dunno je, relax je kan . I know , you dah berapa kali propose I but I still tak nak lagi kan . And pagi beberapa hari before you buat status tu m you ada msg kat I . What a beautiful message from you . I pun dah macam okay je masa tu, I rasa maybe I boleh jadi girlfriend you . But then , I ealized you punya status . Sakitnya hati I bila baca status tuh . That status you tulis before you pergi PLKN. Hari Monday . Before tu , you ada cakap you nak call I malam sebelum you pergi PLKN on Tuesday. I tunggu taw . But then , takde apa respond pun from my handphone . I pun terus tidur . Esok pagi nya , I tengok , mana tahu kan ada call from you . But hampeh je . Nope . Nothing . Just a Chico's wallpaper . Lepas I shower , I check lagi . But still got nothing . I pun dah give up . And then , I agak mesti status tu you tuju kat I kan . I thought you kawan dengan ikhlas . You sanggup accept apa je keputusan I . But I think I was wrong kan . Totally wrong . So , I think our relationship akan tergantung macam ni je kan . Hang je . And I tak tahu lah sampai bila kan . I guess we'll just have to wait and see . hmmm .

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella