"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Greatest Marriage Proposal EVER!

Thursday, May 19, 2011

Greatest Marriage Proposal EVER!


(GREATEST MARRIAGE PROPOSAL EVER)


Aww , this is super romantic . Funny pun ada . Girls , kan best kan kalau ada boys yang propose kat kita macm ni . Hihi :) I love it , bila guy tu respect her father . Dia siap plan this vid ni dengan her dad lah . Btw , ada satu lagi vid yang lebih kurang sama macam ni. So , check it out !



(BEST MARRIAGE PROPOSAL EVER)

Video yang dekat atas nih dah post dekat YouTube masa August 2008 . So , maybe Matt (guy yang video dekat atas tu , copy je . Or dia just ambik "Best Marriage Proposal EVER!!!" sebagai inspirasi dia je . IDK lah . but whatever lah kan . Ada aku kisah . HAHA . :)

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella