"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Never Say Never 3D

Saturday, April 30, 2011

Never Say Never 3D

I went to One Utama , wanna watch Never Say Never , tapi agak lambat jugak lah pergi sana . Before pergi OU tu , aku check online dulu , tengok kat mana still ada lagi movie Never Say Never tuh . Check dekat KLCC , dah takde . Check dekat OU , ada , tapi cuma ada 2 show je hari nih . Pukul 2.00 pm and 8.10 pm . Then , check yang dekat Cineleisure Damansara , ada Never Say Never , tapi dia tak tunjuk lah pulak pukul berapa kan . Then , pikir punya pikir , pergi kat OU je lah senang . Ingat nak pergi yang pukul 2.00 pm . tapi macam cukup2 je masa . memang tak sempat dah kot . lagipun hari sabtu kan , nak kena beratur beli ticket lagi . last2 pergi yang kul 8.10 pm . sampai je OU , terus pergi GSC , beli ticket . Nak kata ramai yang beratur , tak lah sangat . 3 line jugak lah . adalah 10 minit aku beratur with Nina . Aku pun tengok screen , "What the , 28 seats left je lagi? Shit , mesti kat depan2 nih" . Then , pergi kat counter ticket , bla bla bla . tengok2 seat left ada dua dari depan je . then , aku ambik seat dua dari depan and tengah2 . :) 







seriously , when I watched this movie , I felt super frustrated cz I couldnt go to his concert . But whatever . 



when you watch this movie , rasa macam kita ada kat sana taw . The atmosphere , the screaming from the Beliebers . It's in 3D kan , lagi lah syok nya . Rasa macam justin tu nyanyi dekat kita je taw . Seriously , I wanna watch this movie again . It inspired me . I think it inspired everyone yang dah watch this movie . Just watch this movie ! You still have time guys ! **promo pulak aku nih . hihi :D

My favorite quote from the movie :

"Theres gonna be a time when people say you cant do something or live your dreams. And theres gonna be a time when people say you cant sell out madison square gardens, but you know what i say? NEVER SAY NEVER" - Justin Bieber


p/s : sorry , there's no pictures of me cz I forgot to bring my camera . hihi :D


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella