"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Matriks oh Matriks!

Thursday, April 28, 2011

Matriks oh Matriks!

So , hari ni dah boleh semak kemasukan ke Matrikulasi . aku baru teringat hari nih 28 April dah . cepat gila masa berlalu kan . Rasa macam baru semalam je dapat result SPM . hihi . :D Aku pun pergi lah site nak check result dia . Separuh hati aku kata , "Harap-harap dapatlah" . I crossed my fingers . Separuh lagi kata , "Harap-harap tak dapat, cz aku macam tak nak pergi je kot matrik nih" . But then , check punya check . Isi number kad pengenalan , result pun keluar . Mula-mula , aku macam tercari - cari jugak lah mana perkataan "TAHNIAH" kan . Heee :D . After a few seconds , jumpa jugak . 



I was like , "Hmmm , okay . Mom , shera dapat matrik tuh !" . Mama aku ada kat atas masa tuh , so , sebab tuh lah aku macam separuh menjerit . My mom was like , "Oh ye ke ? Sape lagi yang dapat ?" . And I was like , "Bla bla bla bla ... majoriti dapat kat Gambang , Pahang" . Okay , done ! itu sahaja yang aku nak tulis hari nih . :D akan update lagi yeah !

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella