"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Gambang Waterpark , Kuantan

Friday, April 8, 2011

Gambang Waterpark , Kuantan

i woke up around 6.30 a.m . Kira macam nak pergi sekolah lah . Tapi actually nak pergi Gambang . Ada reunion party , buat gathering jumpa ex classmates .Reunion tuh tak berapa nak menjadi sangat sebab just 16 org je boleh join . 12 lagi tak dapat ak join atas sbb2 tertentu . Around 8.30 a.m baru bertolak cz ada yang lambat satu jam . Damn . Orang nak pergi awal2 kat sana . Then , berhenti breakfast pulak . Tengok-tengok sampai dalam pukul 11.30 a.m kot . Entah lah . Aku pun tak ingat . Thank God we all pergi hari sekolah . So , tak ramai sangat lah orang . Tak perlu nak beratur panjang . Hehe :D




masa baru sampai . Tunggu diorang settle kan tickets :)



masa nih perut aku tengah berkeroncong . lapar gila 




that's me , yang first sekali . white tee



nak balik dah . kepenatan


singgah ECM . Dinner :)


outside ECM 

then , dalam pukul 8.00 pm . bertolak balik . aku mengantuk gila sial . pening kepala lagi . nak tidur tapi tak lena taw . then , borak borak je lah ngan kawan2 aku yang kebosanan . :) sampai rumah around 12.00 am . agak lambat jugak lah . banyak kali stop. ke tandas lah , nak minum air lah ape lah . macam macam :) whatever it is , we had an amazing day ! <3 


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella