"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: hang out

Saturday, March 19, 2011

hang out

tengah aku duduk tengok movie Lord of The Ring nih , tiba-tiba si azrul tuh telefon . Nak ajak keluar . Pergi pizza lah , dah lah aku tgk syok gila tengok movie tuh . Dah lama da kan tak tengok . Tak sempat aku nak cakap apa-apa terus letak telefon . Dia suruh aku & nenn siap2 lah kan . Punya lah malas aku nak pergi taw . Lama sikit tuh , tetiba je terpacak depan ruma aku , apa lagi aku & nenn dgn terburu-buru pergi siap . Dengan baju ape tak tahu nak pakai , tudung lagi . Tak smpai 5 minit we all dah siap . Tak sempat aku nak make up pun . :D











"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella