"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Dungun

Wednesday, March 16, 2011

Dungun

hari tu aku and family pergi dungun after ambik my lil bro kat Kuantan . Pergi dungun tu pun sbb ada wedding kawan ayah aku , so pergi je lah kan . actually , aku bukannya nak pergi sangat wedding tuh . Pergi sana pun nak jumpa dengan kawan-kawan semua . hehe :D




sedang bersiap-siap nak ke wedding tu , punya lah lama we all nak bersiap . hehe :D tapi sempat jugak ambik gambar .


wedding kat Taman apa entah :)


2nd wedding kat dalam dewan IPD Dungun :)

Then , petang tuh pergi hang out dengan farhana dekat pantai dengan nina , adan , and affan . Affan ni baru je kenal . :) 


me , nenn , adan


affan 


 nenn & farhana


  me & farhana 

ingat nak photoshoot lama sikit dekat depan SMK Sura ni , tapi cuaca tak mengizinkan . Kiteorang pun pergi lah lepak dekat kedai2 depan UiTM . Makan keropok & borak-borak . :) Malam tu pulak kiteorang lepak McD . Tapi ramai sikit lah malam tuh , ada kawan2 lama nina . Kawan aku , Fa takde pulak kat Dungun time tuh . Iera pulak sakit mata . Hadoi . Kalau Iera ada mesti gempak gila . HAHA . 


tapi masa kat McD , ada satu experience yang kiteorang takkan lupa kan sampai bila-bila . dalam pukul 10.45 macam tuh , kiteorang ingat nak lepak kat luar . Nak snap2 kat luar . Then , tiba-tiba ada sorang mamat selekeh nih lalu sebelah nenna . Kiteorang pun pandang lah kan . Sebab dia macam pelik je . Then , dia tiba-tiba je pergi kat meja sorang customer McD tuh . habis customer tu lari . Dia makan ayam orang tuh . Suddenly , kiteorang tengah cakap2, tiba-tiba je orang gila tuh baling tulang ayam kat kiteorang . Kat aku tak kena pun , kat safiyyah lah yang kena . Kurang hasam punya orang gila tu . Lama sikit kiteorang pun ambik gambar lah . Then , ayah Aleeya pun datang . Farhana & Safiyyah tumpang Aleeya . Affan pun blah . Tinggal lah aku , nenn , adan & X (tak boleh kasi tahu sape) . X tuh bawak kete , so , kiteorang pun ingat nak duduk kejap dalam kereta before my mom ambil . Gila takut taw !

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella