"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Lil bro , Amirul .

Friday, February 11, 2011

Lil bro , Amirul .

aku kena bangun awal , cz nak pergi kuantan . Follow parents aku pergi daftar my only bro , Amirul . Daripada aku duduk melepak kat rumah , tak buat apa-apa , baik aku pergi keluar & jalan2 , spend time dengan my family . Hari tuh pun aku & adik aku yang kecik skali follow . Adik aku tu ponteng sekola lah kan . ape lagi ? hehe :)



on the way to MRSM . Seriously , bosan gila aku masa nih . Ni masa awal2 dalam kereta . Lepas 30 minit , terus aku cabut tudung , tidur . Tak selesa duh tidur pakai tudung . 1 hr 30 minutes later baru lah aku menggelabah nak pakai tudung , semua tuh . Pakai pun dalam kereta je . Sampai-sampai sana je , dah ade 2 students duduk menunggu . Nak tunjukkan direction lah kan . Then , pergi ambil nombor apa entah . My mom pun suruh fotostat borang ape entah . Students kat sana pun tunjuk lah koperasi sekolah . Tengah follow budak tuh , aku pun cakap dalam hati , "Laju gila mamat dua orang ni jalan , tak sempat aku nak kejar" . Sampai kat koperasi , "Wah, banyak juga barang , Cadbury , Snickers , semua jajan - jajan ada nih, adik aku mesti bole survive ni , kat sini" . Lepas dah fotostat , pergi balik kat my mom , on the way nak ke sana tuh , aku pun berbasa basi lah kan , "Form berapa ni?" , "Kelas korang kat mana?", "U all exam kat dewan nih lah yeah ?". ada lagi lah beberapa soalan . Then, dipendekkan cerita , terus pergi dorm adik aku . Tingkat 3 weh , tapi bangunan tu rendah je lah . Bangunan lama kan . Takde lah penat sangat naik tangga . Aku pun tolong lah apa-apa yang patut kan . :)




so , this is the dorm . :) Quite okay . Takde lah bad sangat. 








sekitar mrsm kuantan :)

lepas tuh , pergi ECM jap , cari barang-barang adik aku yang still tak beli , macam scrapbook , crayon , semua . lepas dah beli , balik semula ke mrsm , nak hantar . adik aku kan chiao macm tuh je . takde pun nak babai babai ke , ape ke kan . Kalau aku lah kan , bapak lah sedih nya nak tinggal kan family . mesti menangis punya nnti kalau dapat masuk u . hehee :D



"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella