"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: sorry :)

Sunday, January 16, 2011

sorry :)


aku tengah online FB skarang nih . aku tengok ramai jugak yang online . tapi berape kerat je baik dengan aku , yang betul-betul nak kawan dengan aku , yang memang kenal aku. then , aku pun pergilah edit friends , nak delete lah nih . aku baru perasan , ramai jugak budak nama fatin kat friends aku nih , tapi berape peratus je yang aku kenal . so , aku pun delete lah fatin yang aku tak kenal . delete . delete . delete . tengok friends , whoa! ramai gila aku delete . ada lah dalam seratus lebih aku delete . nih pun tak habis lagi . ingat nak sambung esok pulak . hehe :) , so , if nak marah ke ape ke , sorry okay . if you add me , you must TALK to me ! at least , just say "HELLO"


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella