"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: One Direction

Thursday, January 13, 2011

One Direction


maybe ada yang dah tahu and pernah tengok show diorang dekat tv , and maybe jugak ada yang tak tahu . so , yang tak tahu tuh , I want to introduce One Direction! They're from The X Factor (UK) . aku pun tahu bout them from tumblr . ramai people yang aku follow, minat sangat kat diorang nih . so , aku pun macam tertanya-tanya lah , dioarng ni sape ? penyanyi or pelakon ? aku pun buka lah You Tube , then dengar diorang nyanyi . "Wah , not bad ." They're pretty cool . Lookin good . They got killa swag ! :D 


They're cute right ? Am I right ? :) They're cuter that those puppies . haha


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella