"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Night life !

Sunday, January 2, 2011

Night life !


Okay ! Malam nih movie night ! Yeay ! Pukul 8 aku turun nak makan , konon nak tunggu movie HP6 . aku ingat pukul 9 , nasib baik lah ayh aku alih channel HBO , then , ada cerita HP6 , aku pon cakap "Eh , pukul 8 eh ?" . masa tuh aku tengah makan . apa lagi , cepat-cepat lah makan . tak sempat nk telan habis makanan , aku dah pergi dapur , angkat pinggan , basuh pinggan , ekspress gila ! Then , terus duduk baring depan TV , tgk cerita nih sampai pukul 10.30 pm . :)


habis cerita HP6, adik aku alih channel Star Movies pulak . Aku tahu ada cerita Twilght kat situ . Tersangkut lah jugak sekejap . hee . tapi sekejap je . 5 minutes je kot . adik aku pun alih pulak Star World . AMAs masa tuh . Alih-alih je , Enrique Iglesias nak start menyanyi . FYI , I'm a big fan of Enrique . he's super hot and handsome . Macam Robert Pattinson and Taylor Lautner . hee :)


dalam pukul 11 macam tuh , alih channel Star Movies , New Moon !!! you know , I'm a number one fan of Twilight Saga . I never get tired of watching it . Watching Edward Cullen , terutamanya . hee :) 

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella