"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: never say never !

Monday, January 3, 2011

never say never !


I don't want to talk about Justin Bieber or his song , Never Say Never . Aku cuma nak cakap dekat kawan-kawan aku yang pergi PLKN hari ini . Aku tahu ada yang suka , ada yang tak suka PLKN ni. I am lucky enough sebab tak dapat pergi PLKN . Honestly , I don't like PLKN . Aku lagi rela belajar memasak daripada pergi PLKN . Tapi yang dapat masuk tuh , don't give up easily lah . I know you guys can do it ! You guys akan dapat experience yang orang lain tak dapat macam aku ni . So , balik nanti korang boleh lah cerita kat aku eh , pasal life korang kat PLKN . :) Goodluck guys ! NEVER SAY NEVER

Hari nih jugak , budak-budak sekolah kena start balik sekolah diorang . HAHA . Aku relax je kat rumah nih . Online , makan ,online , tengok tv , online (Did I already mention about it again?) hee :D So , Selamat mengharungi kehidupan di sekolah ! :)

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella