"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: midvalley

Saturday, January 29, 2011

midvalley

oh , at last ! I had an amazing day with my family around mid and the gardens ! yeay ! takde lah aku bosan duduk terperuk kat rumah nih ! :D at first , aku agak kemalasan jugak lah nak pergi cz bukan boleh beli ape-ape pun kat sana , takde duit lah katakan . aku nih bukan nya nak buat part time . hehe . lagipun pergi mid tuh pun samata-mata nak pergi beli barang my only bro yang dapat offer pergi mrsm . so , aku pun window shopping je lah kat sana . from one boutique to another boutique aku tinjau dengan nina . gila banyak baju yang smart . sia pergi cuba kat fitting room lagi . padahal , bukannya nak beli pun . hehe . aku cakap kat nina , "weh, aku chop dulu lah yang nih , nanti ada duit , boleh datang lagi" hehe. *entah ade lagi ke tak esok lusa baju tuh . seriously , banyak gila baju yang lawa-lawa kat mid . kalau lah aku ada banyak duit time , habis semuanya aku borong . dari scarf sampai lah ke kasut . :) penat-penat jalan , pergi McD jap . makan ice-cream . then , tunggu my parents beli kemeja adik aku , stocking semua . lepas tu , jalan-jalan kat gardens , makan kat food gardens . mula-mula nak pergi Sekinchan , then , tak jadi pulak . so , otw nak balik , singgah McD lagi . aku beli chicken prosperity burger ! tapi bungkus lah , makan kat rumah :)


yummiesss !!!


fuhh , memang sedap lah prosperity nih . still terasa panas mulut aku nih sebab black paper sauce . :D


"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella