"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: I'm fedup and I'm tired

Thursday, January 20, 2011

I'm fedup and I'm tired

ahh , tension nya aku . Aku ingat nak kemas kini balik borang yang aku tulis tuh , aku nak tukar ke IPTA lain , macam UM & UTM . Aku pun tengok lah course yang ada . Aku pun google lah DIPLOMA SAINS KOMPUTER (MULTIMEDIA) . Apa yang aku jumpa selama satu jam aku search . huh ? nothing ! yang aku jumpa pasal perbezaan Asasi, Diploma & Matrikulasi . dapat lah jugak info sikit kan . Tapi matlamat aku sebenarnya nak tahu lebih mendalam pasal course tuh . takde ke mana2 website yang bagi explanation pasal courses dekat universiti/college secara details ? Aku dah search berulang-ulang kali , apa yang aku carik tak jumpa - jumpa . naik fedup aku . dah lah dengan line internetnya yang slow macam siput . makin menyirap ah darah aku nih . cehhh . tapi seriously , memang fedup gila gila gila . tak terkata tahu tak . wtf !

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella