"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Driving class

Thursday, January 13, 2011

Driving class


"dah pukul 7.30 nih , pukul berapa nak bangun tuh? kelas 8.30 kan dah kena ada kat sana" , terdengar suara mama . "Ahh , malas nya nak bangun ." . Aku tegangkan badan sekjap . ada lah 5 minit . then , terus grab my towel , masuk bathroom . mandi pun sambil tertidur lagi . aku mmg dah prepare baju apa nak pakai , tapi tgk2 baju yang aku ambik tuh baju adik aku , adoih , hampeh je . terpaksa lah cari baju lain , mula-mula nak curik baju niena , last2 ambil baju hitam adik aku yang sorang lagi . hee :D turun bawah , makan breakfast sikit je , tak habis pun roti aku . air pun minum sikit je . aku cakap dalam hati , "boleh kot perut ni tahan sampai pukul 1 nanti".

sampai sana dalam pukul 8.30 jugak lah , then , pergi tempat nak buat amali tuh , dengar ceramah 3 jam . tak dapat nak dibayang kan tahap kebosanan yang melanda ! memang bosan gila . dengan perut nya memainkan lagu . dengan mata yang kuyu sebab mengantuk .tengok pukul 1 .30 jugak lah baru siap habis semua . then , cepat2 naik atas , pergi lunch . memang lapar lah kan . 

uncle yg ajar aku dengan Ruby panggil . Dia tunjuk dulu cara-cara dia . Gila susa . tak oleh nak hafal lah aku . aku suruh ruby drive dulu . then , baru aku drive . gila nervous aku . tak terkata tahu . naik bukit , aku berk mengejut lah , enjin termati lah (berapa kali entah enjin termati, naik fedup aku) . tapi memang kelakar lah drive tadi . ye lah kan , aku mana pernah drive pun sebelum nih . :D 

balik rumah , dalam pukul 5 macam tuh . badan , kaki semua lenguh . lepas mandi , terus tidur smpai lah maghrib . tak puas lagi tidur sebenarnya . hehe :D

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella