"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: Jb , Malacca ...

Wednesday, December 29, 2010

Jb , Malacca ...


lepas balik dari Kuantan , kiteorg pergi Johor Bahru . Tidur rumah mak long aku lah . bosan2 lepak JB , kiteorng pergi tgk wayang . cerita Narnia . Aku nih mmg numb 1 fan bab2 movie nihh . :) Comment pasal Narnia - not bad at all , tapi kan aku rasa character Peter Pevensie and Susan sikit sgt . aku tahu lah citer nih based on the novel , tapi tambah lah sikit pasal diorang . yg paling aku suka pasal Eustace and tikus tuh (tak ingat pulak nama dy)  . tak sabar nak tgk number 4 punye - The Silver Chair . 


okay . this is aishah melissa . we call her cha . she's super cute . she's friendly . suka main dgn dy . dy nih , mak long aku mengasuh . tiap2 pagi dy kejut aku bangun , belum pukul 9 pon lagi aku dah terjaga dgr suara dy . hehe . i miss her badly . :(



after a few days dekat JB , pergi Malacca sekejap . konon nak pergi Jonker Walk . nak shoppinh sikit . heee . tapi last2 bila sampai , Jonker walk tuh tutup . diorang bukak hari Jumaat sabtu ahad (tak silap aku lah) . then , kiteorang pergi naik bot , menyusur sungai ape entah . okay lah jugakk . then , pergi makan . dalam pukul 9 lebih macam tuh , kiteorg pergi Negeri Sembilan . rumah ayah long aku . dia ajak makan and tidur dekat situ . :) 


lepas satu malam dekat Nogori , kiteorg pergi Puchong , rumah adik mak aku , Cik Intan . Meet my lil cousin,   Qistina Amani (picture above) . She's cute right ? :) Lepas pergi Puchong , pergi Shah Alam , rumah adik angkat mak aku , Kak Fydah . Lepak 2 malam kat sana . Diorang semua nih nak shopping barang sekolah kat OU . lepas shopping , pergi makan kat Q Bistro (dekat dgn Curve) .esoknyaa , bangu bukan main lewat lagi , pukul 12 tghari . online punye pasal kan ? hee . habis parents aku tinggalkan aku , niena and arissa dekat rumah . haha . dalam pukul 3 kot , balik rumah . :)




"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella