"" ○|▲ FEEL the VIBES ϟ: 3 Idiots

Friday, December 31, 2010

3 Idiots


I am not a big fan of Hindi movies actually . I was , once . Masa zaman Mohabattein , Kabhi Kushi Khabi Gham  and whatever lah . Tadi pagi , bangun2 tido je , lepas mandi , sarapan , aku tgk adik aku tgk tv . "Eh , sejak bila pulak kau tgk cerita Hindustan nih ?" . Then , aku pon duduk lah depan tv kejap . konon nak tengok kejap sementara tunggu  baju kat mesin siap basuh . Tgk2 , macam best pulak . Aku tak tahu pon tajuk cerita dia ape . :) last2 , tersangkut kat depan tv tuh . Cerita tuh best lah , comedy ! A lot of fun ! Super Funny . Ada pasal friendship dalam tuh . Bila dah lama duk tgk tv tuh , mak aku pon membebel , " Bila nak sidai baju tuh ?" sbb masa tuh dah pukul 12 camtuh . Aku kira macam dah terlambat lah . hee :D Aku pon apa lagi , cepat2 ambil baju , terus sidai kat luar . express ! punya lah tak nak terlepas movie tuh . hee :) nasib baik ending cerita tuh best , kalau tak habis dimaki hamun cerita tuh . :D so , guys , sape yg belom tgk, tgk lah . tak rugi sgt lah tgk movie nih . aku tgk movie nih kat Astro Fiesta . :)

"If you keep on believing, the dream that you wish will come true" - Cinderella